Comunitatea LGBT se revoltă! Cine a afișat mesajul „Mândria te poate îmbolnăvi”

O biserică din orașul californian Davis a a stârnit multe controverse în rândul comunității LGBT după ce a afișat mesajul „Pride can make you sick”.(„Mândria te poate îmbolnăvi”)

Afișat în exteriorul bisericii baptiste Pole Line Road, mesajul are rolul de a le transmite enoriașilor subiectul predicii de duminică.

Membrii comunității au reacționat rapid, calificând mesajul drept „dureros” și au cerut retragerea lui.

Este cel puțin ignorant, dacă nu cumva de prost gust sau chiar mai rău”, spune Ernesto Sandoval, un bărbat care se declară ofensat de mesajul ecleziastic, potrivit Antena3.

Biserica din Davis obișnuiește să afișeze în fiecare luni un mesaj în care anunță tema următoarei predici.

În replică, preotul Exter Hardy susține că intenția mesajului nu este de a ofensa, ci de a atrage atenția asupra unui păcat biblic.

Prezint scuze tuturor celor care au citit mesajul și au crezut că îi atac. Când cedăm mândriei și ne considerăm mai buni decât alții, asta ne aduce căderea, deci mesajul a fost interpretat pe dos față de ceea ce intenționează să transmită”, a spus Hardy.

Mesajul a stârnit mai multe controverse, deoarece coincide cu desfășurarea în curând a festivității LGBT a anului 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...