O cântăreață celebră se destăinuie: Hărțuită sexual în timpul turneului lui Michael Jackson

Cântăreața Sheryl Crow a vorbit deschis despre traumele pe care le-a suferit în trecut, în cadrul unui interviu pentru The Telegraph. Astfel, ea a dezvăluit faptul că a fost hărțuită în repetate rânduri de Frank DiLeo – oficial din industria muzicală, în timpul turneului lui Jackson din 1987.

Mai exact, se pare că Frank DiLeo a amenințat-o că-i va distruge cariera dacă-i va refuza avansurile, după care a spus presei că ea ar fi fost îndrăgosită în secret de Jackson, în contextul în care ea făcea parte din backing vocals în turneul din 1987, pe atunci având 25 de ani.

O lecție dură

Naivitatea este un lucru așa de frumos. A fost incredibil din toate punctele de vedere pentru o persoană tânăra și dintr-un oraș mic să vadă lumea întreagă și să lucreze cu unul dintre cele mai mari staruri ale muzicii pop, dar am primit și o lecție dură despre ce se întâmplă în industria muzicală. E interesant să mă întorc acum în trecut și să revizitez unele dintre lucrurile și experiențele vechi care au venit la pachet cu întreagă aventură și să le compar cu unde suntem acum că societate. Să fiu capabilă să maschez toate hărțuirile sexuale pe care le-am îndurat în timpul turneului lui Michael Jackson și să vorbesc despre ele în mijlocul mișcării #MeToo… Pare că am evoluat enorm, dar, într-un fel, pare că încă n-am depășit acel moment”, a declarat cântăreața pentru The Telegraph.

Mai mult, Sheryl a declarat că după ce i-a respins avansurile sexuale, odată întoarsă acasă s-a luptat mult timp cu despresia.

De asemenea, Crow a făcut referire la hărțuirea sexuală și în versurile piesei ”What I Can Do For You”, dar și pe ”The Na-Na Song”, versuri care sună cam așa: „Frank DiLeo’s dong/Maybe if I’d have let him I’d have had a hit song”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...