O faimoasă casă de modă renunță la simboluri forte ale luxului: Gata cu blănurile naturale!

Dolce&Gabbana va renunţa să folosească blănuri naturale în colecțiile sale Grupul italian de lux spune că noua regulă se va aplica de anul acesta. Și alte case celebre, precum Armani, Prada și Versace, au anunțat că au renunțat la blănurile naturale.

Cel mai vechi şi mai tradiţional material în istoria îmbrăcămintei sunt blănurile. Acestea au fost purtate încă de oamenii primitivi, care nu le purtau pentru a fi în trend, ci pentru a rezista frigului, după cum bine știți. u timpul, blănurile au devenit un simbol al luxului şi bogăţiei, statutului social şi prosperării. Iată însă că în prezent, blănurile se supun tendinţelor noi de modă și…mediu.

Dolce&Gabbana renunță la blănuri pentru colecţiile sale începând din acest an. Casa de Modă va trece la accesorii şi articole de îmbrăcăminte din piele ecologică. Este anunțul făcut de reprezentanții brandului de modă, într-o declaraţie comună cu o asociaţie care militează pentru drepturile animalelor.

Însă, grupul italian dar va continua să colaboreze cu specialiştii blănari pentru ca locurile de muncă din acest sector să nu fie afectate. În încercarea de a-i atrage pe tineri, din ce în ce mai atenți la problemele de mediu şi etice, multe case de modă s-au angajat să interzică blănurile naturale, inclusiv Armani, Kering, Prada, Valentino, Versace și Moncler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...