O femeie a ajuns la spital în Vrancea după o coliziune cu o mașină de pompieri

O femeie a ajuns, duminică, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani după ce autoturismul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident de circulaţie cu o autospecială de pompieri a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„O autospecială ISU a fost implicată, duminică seara, într-un accident de circulaţie cu un alt autoturism pe raza oraşului Odobeşti. În urma impactului, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Maşina de pompieri se întorcea din misiune şi avea semnalele luminoase de avertizare în funcţiune”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul a fost proiectat în gardul unei locuinţe.

La ora 16,05, pe DN 2M pe raza localităţii Unirea – Odobeşti a avut loc o coliziune între un autoturism şi o autospecială ISU, ambele circulând în acelaşi sens către Focşani. Din impact, autoturismul a fost proiectat în gardul unei locuinţe. Conducătoarea auto a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauza producerii accidentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit ISU Vrancea, pompierii se întorceau de la Jariştea, unde au intervenit pentru scoaterea unei femei de 74 de ani, care a căzut, accidental, într-o fântână. Bătrâna a fost predată, fără semne vitale, echipajului de ambulanţă sosit la faţa locului.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole