O femeie a fost găsită moartă într-o valiză, la 4 zile după ce s-a căsătorit

Cadavrul unei femei a fost găsit într-o valiză, la doar câteva zile după nunta ei. Principalul suspect pentru moartea femeii este chiar soțul acesteia.

Din primele investigații, se pare că femeia ar fi fost strangulată. Corpul lui Dawn Walker a fost găsit duminică, într-o zonă cu vegetație bogată din satul Lightcliffe, în Yorkshire, Anglia. Un bărbat din localitate, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat, fiind bănuit că a ucis-o. Poliția nu caută deocamdată alți suspecți, potrivit Yorkshire Live. Presa locală spune că suspectul arestat nu este altcineva decât soțul lui Dawn.

„S-a căsătorit miercuri și duminică dimineață a fost găsită moartă. Un băiețel a rămas fără mamă. Are cam un an sau un an și jumătate”, a spus un prieten apropiat al femeii.

Aceeași persoană a mai spus că Dawn era întotdeauna gata să sară în ajutorul oricui ar fi avut nevoie: „Era cea mai bună persoană pe care am întâlnit-o. Era prietenoasă și generoasă”.

Detectivii de la Poliția din West Yorkshire continuă să investigheze crima și vor acum să-l identifice pe anonimul care a sunat și a raportat crima.

Vecinii și prietenii sunt șocați de cele întâmplate. Toți știau că Dawn și soțul ei se iubeau foarte mult și erau foarte fericiți că s-au căsătorit, după ce și-au plănuit mai bine de un an nunta.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole