O fetiță de 9 ani a murit la trei zile după infecția cu Covid-19

Tragedia a avut loc în Texas, unde o fetiță de nouă ani din San Antonio a murit la doar trei zile după ce a fost confirmată cu coronavirus.

Makenzie Gongora a fost confirmată cu coronavirus pe 29 ianuarie, iar la doar trei zile distanță a murit în somn, chiar de ziua tatălui său. Tragedia a avut loc pe 2 februarie, la primele ore ale zilei, conform Today.

În timp ce se afla la after-school, Makenzie s-a plâns de dureri ușoare de cap și stomac. Conform mătușii copilei, fetița avea și temperatură mare.

Cea mică a fost transportată de mama sa la Brooke Army Medical Center, unde a fost supusă unor analize medicale. Copila a fost testată pentru coronavirus, rezultatul fiind unul pozitiv. Doctorii au trimis-o acasă, iar în cazul în care temperatura creștea, atunci ar fi trebuit să o aducă din nou la spital.

Pe 1 februarie fetița a început să se simtă epuizată și s-a culcat mai devreme decât de obicei. Pe 2 februarie, la primele ore ale zilei, se constatase decesul celei mici.

Conform unei mătuși de-a fetiței, aceasta nu ar fi avut probleme respiratorii, nu avea niciun semn grav, toate simptomele fiind uşoare și tratabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Aproape 5 000 de kilograme de obiecte pirotehnice, confiscate în urma...

Poliţiştii din judeţul Ialomiţa au reuşit să indisponibilizeze 4.500 de kilograme de obiecte pirotehnice în urma unor ample percheziţii desfăşurate în municipiul Slobozia şi...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...