O glumă cu fantome a întârziat decolarea unui avion cu două ore

O glumă proastă a unui tânăr de 18 ani din Spania a băgat 150 de oameni în boală și a făcut ca avionul care trebuia să plece din Roma, de pe aeroportul Fiumicino, mai precis, și care trebuia să ajungă în Alicante, Spania, să întârzie două ore.

Toți pasagerii zborului Vueling VY 1367 au început, înainte de decolare, să primească pe telefoane tot felul de imagini ciudate cu cranii și fantome, dar și amenințări urâte. Lumea s-a speriat.

Comandantul avionului a decis, așa stând lucrurile, să suspende decolarea până la sosirea poliției de frontieră din aeroport. Anchetatorii s-au pus pe cercetat ca să dezlege misterul. Și așa, foarte repede, s-a descoperit responsabilul de gluma proastă. Un băiat de 18 ani din Spania care, pesemne, se plictisea.

El a recunoscut că a trimis fotografii și texte celorlalți pasageri folosind funcția „airdrop” a smartphone-ului. Nu a fost pedepsit de polițiști, căci aceștia au apreciat că a mărturisit ce făcuse. Avionul a decolat cu două ore întârziere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Afacerea “CÂINELE FĂRĂ STĂPÂN” la vârful Curții de Conturi a României

Sorin Lazăr, consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi a României, este acuzat de mai mulți iubitori de animale că ar fi tras...