O mașină a Poliției lovește un biciclist. Incidentul este mușamalizat (VIDEO)

Publicat: 01 nov. 2022, 16:19, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
O mașină a Poliției lovește un biciclist. Incidentul este mușamalizat (VIDEO)

”Siguranță și încredere”: O mașină a Poliției a accidentat un biciclist lângă o trecere de pietoni, iar incidentul se dorește a fi mușamalizat. Avem imagini halucinante, surprinse de o cameră video din apropiere, unde se vede clar cum mașina Poliției îl lovește și îl accidentează pe biciclist, iar apoi pleacă de la fața locului, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ o lună, la Giurgiu, însă de-abia acum au apărut filmările ce dovedesc vinovăția șoferului autospecialei de Poliție. Se pare că accidentul s-a dorit a fi mușamalizat.

Imaginile, care au fost difuzate și de România TV, sunt surprinse de o cameră video din apropiere – o cameră privată, a unei societăți comerciale din zonă – arată clar că biciclistul este lovit de mașina de Poliție.

Accidentul dintre mașina Poliției și biciclist nu este raportat oficial nicăieri, iar șefii Poliției au încercat să mușamalieze întâmplarea, fără a ști, însă, că momentul a fost surprins de camerele video.

Nu este pentru prima oară când mașinile Poliției sunt implicate în accidente. Cel mai mediatizat astfel de caz este cel de la începutul anului, când două copile erau lovite de un polițist (ce conducea o autospecială a Poliției), pe trecerea de pietoni, incident soldat cu moartea celor două fetițe. În situații de acest gen, ne întrebăm ce relevanță mai are sloganul Poliției Române ”Siguranță și încredere”?