O minoră acuză că a fost abuzată sexual de membri AUR

O minoră în vârstă de 17 ani acuză membri AUR că au abuzat-o sexual în stațiunea Olimp,  județul Constanta, într-o cameră a hotelului Holyday Blue, cu prilejul taberei de vară a organizației de tineret a partidului amintit.

În data de 16.09.2023, polițiștii din Ialomița au fost sesizați de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15.09.2023 a fost plecată cu o delegație compusă din membri ai partidului AUR, în stațiunea Olimp, din județul Constanța, fiind cazați la un hotel. În cursul nopții, aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegație. Când s-a trezit, fata a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge. Aceasta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea detalii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel. Polițiștii fac cercetări, în acest sens.

2 COMENTARII

  1. Partidul AUR a avut calitatea de a contacta si a aduce in fata natiunii niste concetateni ce acum pot fi priviti cu altii ochi totul vazut in lumina evenimentelor din Ucraina .Vom asista la o disparitie benevola , din spatiul public si a unor asa zisi formatori de opinie si a unor politicieni ce credeau ca au prins „mielul de coada ”.Dealtfel vedem, zi de zi ,pe la TV cum ,unul cite unul, isi desconspira atasamentul .Grimasele ii dau de gol .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole