Perspectivă fascinantă: Carneţelul cu versuri scrise de mână ale hit-ului The Beatles „Hey Jude”

Un carneţel ce conţine versuri scrise de mână ale hit-ului The Beatles ”Hey Jude” va fi expus pentru prima dată la Liverpool, potrivit BBC. Broşura, compilată între 1967 şi 1968, conţine o ciornă scrisă de Sir Paul McCartney a celebrei melodii, precum şi versuri şi desene schiţate de legendarul muzician.

Stephen Maycock, un specialist în suveniruri Beatles, a precizat că broşura oferă ‘‘o perspectivă fascinantă asupra procesului creator al celor de la The Beatles’‘. Carneţelul va fi expus la muzeul The Beatles Story din Liverpool începând cu 22 februarie.

Broşura conţine de asemenea o parte din versurile melodiei ”Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band”, însemnări în vederea înregistrării făcute de George Harrison pentru melodia ”All You Need Is Love’‘, precum şi versuri ale altor melodii, printre care ”For The Benefit of Mr Kite”, ”Good Morning Good Morning” şi ”All Together Now”. Documentul a aparţinut managerului de turneu Mal Evans, care lucra ca paznic cu jumătate de normă la Cavern Club din Liverpool când a fost recrutat să fie bodyguardul şi tehnicianul formaţiei, potrivit agerpres.ro.

Carneţelul urmează să fie expus după ce a fost achiziţionat în urma unei licitaţii de un om de afaceri din Liverpool. ”Carneţelul lui Mal este un document unic, făcând referire la o perioadă atât de importantă din cariera celei mai importante formaţii din istoria muzicii pop”, a spus Maycock. ”Oferă o perspectivă interesantă asupra procesului creator al The Beatles şi arată cât de apropiat era Mal de membrii formaţiei”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...