O pesedistă al cărei soț are pensie specială, șefa USR Călărași

Amelia Giurcan, liderul USR Călărași, este acuzată că a fost timp de 14 ani membră a Partidului Socialist Democrat și că a i-au înflorit brusc afacerile, de când a în gruparea aflată la guvernare. În plus, soțul ei ar fi beneficiar de pensie specială.

Cel care face acuzațiile este activistul Valeriu Nicolae, care a transmis public o serie de întrebări adresate atât ei, cât și copreședinților USR – PLUS.

Ați fost membră PSD? Dacă da, în ce perioadă? Există o doamnă cu același nume ca al dvs. care, din 2006 și până în 2020, figura în arhivele membrilor PSD din orașul dvs., Călărași. A lucrat soțul dumneavoastră pentru serviciile secrete (SIPI)? Este soțul dumneavoastră sursa din care a plagiat generalul SRI Dumbravă în teza lui de plagiat? Generalul Dumbravă era cel care „organiza tactic” presa la SRI. Este soțul dvs. doctorandul AGRAMAT (vedeți poza primei pagini a doctoratului) al celebrului Pavel Abraham? Generalul Pavel Abraham este unul dintre cei mai toxici securici și mai înverșunați adversari ai USR și PNL. Promovat la greu de Antena 3 și România TV, avocatul lui Bercea Mondialul, implicat în unele dintre cele mai dubioase scandaluri”, întreabă Nicolae.

Acesta cere să mai spună dacă soțul ei a fost nominalizat de PNL Prahova pentru poziția de secretar de stat în februarie 2021. Activistul remarcă faptul că firma Ameliei Giurcan a avut zero activitate până când a devenit lider al USR Călărași, moment după care „au explodat contractele de consultanță de management. Puteți să ne spuneți cine au fost beneficiarii serviciilor dumneavoastră? Care este poziția dvs. față de pensiile speciale? Soțul dumneavoastră are o pensie enormă, de 106.400. La ce vârsta s-a pensionat? Puteți, vă rog, să faceți public CV-ul dumneavoastră – un exercițiu absolut normal de transparență?”, mai cere Valeriu Nicolae.

Acesta a postat întrebările pe pagina de FB a șefei USR Călărași (Amelia Giurcan) cât și Dacian Cioloş și Dan Barna.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole