O poveste adevărată: Sapphire, câinele meu, mi-a detectat cancerul de sân!

Tanya Hibberd din Southampton (Anglia) este convinsă! Câinele său a salvat-o, detectându-i cancerul la sân. O poveste adevărată prezentată de revista Closer.

În 2018, Tanya Hibberd a remarcat ceva neobișnuit în comportamentul lui Sapphire, un husky. La revenirea din vacanța în Cipru, împreună cu soțul Gary Hibberd, câinele o tot îmbrățișa. O atitudine neașteptată pentru un animal care este în general foarte independent. Atunci, câinele generos acoperit cu blană își ținea lăbuța în mod constant pe pieptul stăpânei, în vârstă de 50 de ani.

Potrivit detaliilor oferite de aceasta pentru Daily Mail, au trecut patru săptămâni până când ea a descoperit un nodul la un sân. La început am crezut că este un chist. L-am rugat pe soțul meu să mă palpeze și el mi-a spus să merg urgent la doctor, spune Tanya.

Ceea ce Tanya a făcut imediat. Medicul a pus diagnosticul: cancer de sân triplu negativ, o formă foarte agresivă. Tumora avea 3 cm când a fost descoperită și a atins 5 cm înainte de a începe chimioterapia la Southampton General Hospital, în luna noiembrie. După 12 ședințe de chimioterapie agresivă și cinci săptămâni de tratament, tumora s-a retras.

Sapphire a continuat să stea întinsă lângă Tanya și dacă îi era rău, se punea sub cuvertură împreună cu ea. Ceea ce este cu totul neobișnuit pentru un husky, povestește Tanya, adăugând că Sapphire este extrem de protectoare cu ea.

Acum ea spune tuturor că Sapphire este cea care a simțit nodulul. Când am descoperit tumora, am spus ”ce câine inteligent!” Poate că aș fi descoperit-o eu însămi, nu știu” , spune Tanya.

Acum, Tanya este total vindecată. Ea mărturisește că Sapphire este cu totul specială și că va fi întotdeauna în sufletul său. Deoarece ”cred că ea mi-a salvat viața”, spune Tanya.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...