O primărie din Harghita a primit o facturi de 500.000 de lei la curent. Primar: În ce țară trăim?

Primăria din localitatea Tulgheș, județul Harghita, a primit o factură la curent în valoare de 500.000 de lei. Primarul este revoltat și îi cere explicații ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Încă o factură uriaşă a creat panică şi agitaţie. De data aceasta este vorba despre o factură de curent de 500.000 de lei pe numele primăriei din localitatea Tulgheș, judeţul Harghita.

Primarul spune că instituţia a mai primit facturi de 20.000 şi de 40.000 de lei, însă această factură pune primăria pe butuci. Edilul cere ca situaţia să se rezolve rapid deşi multe astfel de facturi nu au fost încă recalculate.

”Cât mai tolerați această bâlbâială cu facturile la energia electrică, domnule ministru? De la facturi de 16000-20000 lei, astăzi Comuna Tulgheș a primit o factură de peste 500.000 lei (cinci miliarde)! În ce țară trăim? Chiar nimeni nu poate face ordine cu acești furnizori lacomi? Oprim iluminatul public, stația de epurare, furnizarea de apă, scoatem totul din priză, ce facem?”, a scris pe Facebook primarul din Tulgheș, Marcel Vancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...