O româncă a spart cu ciocanul un bancomat în Italia, nu se știe de ce /VIDEO

O româncă a fost arestată în Italia, după ce a distrus un bancomat cu ciocanul. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care femeia a recurs la acest gest. 

O româncă în vârstă de 50 de ani, rezidentă în localitatea italiană Biancavilla (Provincia siciliană Catania), a distrus în seara zilei de luni, 1 februarie 2021, un bancomat al băncii Unicredit situat pe strada Vittorio Emanuele.

Carabinierii care se aflau în zonă au intervenit imediat și au arestat-o pe româncă, potrivit presei locale din Italia.

Femeia a lovit și ușa de sticlă de la intrarea din bancă. Femeia a fost surprinsă de oamenii legii în jurul orei 20:00, în timp ce lovea cu un ciocan bancomatul Unicredit și s-au gândit imediat că avea loc un furt, potrivit stiridiaspora.ro.

În urma percheziției, carabinierii au găsit asupra ei și o foarfecă. Agresoarea se pare că a lovit cu ciocanul și ușa de sticlă de la intrarea în bancă.

Anchetatorii au preluat înregistrările de pe camerele video

Nu este clar încă motivul pentru care femeia a recurs la acest gest, dar carabinierii au fost nevoiți să o pună sub arest cu acuzația de tentativă de furt.

Românca nu a opus rezistență în fața carabinierilor, în timpul percheziției și arestului, fiind condusă apoi la secție pentru interogatoriu. Anchetatorii au preluat înregistrările de pe camerele video de supraveghere de la bancă pentru a înțelege mai bine gestul și intențiile femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...