„O să vă dezvălui un secret”: Kliciko, celebrul primar al Kievului, „la cuțite” cu Zelenski?

Primarul Kievului, Vitalii Kliciko, a povestit despre amenințările pe care le-a primit din partea biroului președintelui ucrainean Volodimir Zelenski din cauza semnării unei scrisori deschise privind restituirea cetățeniei omului de afaceri, Ghenadi Korban.

Kliciko a sugerat că ar fi fost amenințat din biroul președintelui ucrainean. Fostul mare pugilist a vorbit despre aceste episod într-un interviu pentru portalul ucrainean de știri Babel.

Primarul Kievului susține că episodul a avut loc după ce a semnat o scrisoare deschisă prin care se cerea să îi fie returnată cetățenia ucraineană lui Ghenadi Korban, un om de afaceri care a condus apărarea teritorială din regiunea Dniepropetrovsk.

Diverse cetățenii…

La întrebarea „Dacă aceste declarații ar fi de la Biroul Președintelui?”, Kliciko a răspuns: „Ei bine, de unde altundeva? De la Biroul pentru locuințe?”.

O să vă dezvălui un secret. După ce am semnat scrisoarea, am purtat o conversație cu substrat: Ești atât de proactiv, încă nu ți-am luat cetățenia germană”, i s-a spus atunci primarului Kievului.

Edilul a răspuns: „Aș fi foarte surprins dacă îmi arată și îmi și iau pașaportul german. Mi-am petrecut într-adevăr o mare parte din viață în Germania și America”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...