O secţie de votare pentru alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova va figura la Constanța

O secţie de votare pentru alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova, care se desfăşoară duminică, va fi organizată în incinta Universităţii ”Ovidius” din Constanţa, fiind alocate pentru acest scrutin 5.000 de buletine de vot.

Duminică, 11 iulie, Republica Moldova organizează alegeri parlamentare anticipate, iar Constanţa va susţine acest demers democratic prin organizarea unei secţii de votare, în incinta Universităţii ‘Ovidius’ Constanţa (Bd. Mamaia nr. 124), în Campusul universitar – Aleea Universităţii nr. 1. Instituţia Prefectului – Judeţul Constanţa este în contact direct cu Ambasada Republicii Moldova în România şi cu Consulatul General al Republicii Moldova la Iaşi, în vederea asigurării unui scrutin bine pus la punct, fluid şi fără evenimente. În acest sens, Comisia Electorală Centrală din Chişinău a alocat secţiei din Constanţa un număr total de 5.000 de buletine de vot’‘, informează Prefectura Constanţa.

Toţi cetăţenii cu drept de vot din Republica Moldova sunt invitaţi să-şi exercite dreptul constituţional

Astfel, toţi cetăţenii cu drept de vot din Republica Moldova sunt invitaţi să-şi exercite dreptul constituţional, duminică, în intervalul orar 7,00 – 21,00, în Campusul universitar.

Având experienţa alegerilor anterioare, cele mai recente fiind cele prezidenţiale din ţara vecină, organizate în noiembrie 2020, suntem convinşi că tot procesul de votare va fi unul accesibil pentru toţi cetăţenii moldoveni care vor să se prezinte la vot’‘, precizează sursa citată.

Pe teritoriul României, vor fi deschise 12 secţii de votare pentru scrutinul de pe data de 11 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole