O șoferiță de 71 de ani a trecut cu mașina peste o altă femeie, la Sighișoara

Publicat: 25 sept. 2021, 19:01, de Mădălina Bălăceanu, în ACTUALITATE , ? cititori
O șoferiță de 71 de ani a trecut cu mașina peste o altă femeie, la Sighișoara
politia română

O șoferiță de 71 de ani a trecut cu mașina peste o femeie, pe care nu a observat-o. Accidentul s-a produs sâmbătă, în parcarea unui magazin din Sighișoara, și doar norocul a făcut ca victima să nu fie grav rănită.

Femeia de la volan a dat cu spatele fără a observa persoana aflată acolo, iar femeia nu a reușit să se ferească la timp. Victima a fost trântită la pământ și a ajuns sub mașină, iar șoferița de 71 de ani s-a speriat și a lovit și alte două mașini parcate.

„În jurul orei 13,15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi să intervină la un eveniment rutier, produs în parcarea unui supermarket din municipiul Sighişoara, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui pieton. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că o femeie, de 71 de ani, din municipiul Sighişoara, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea manevrei de mers cu spatele, la ieşirea din parcare, a acroşat un pieton – femeie de 45 de ani -, care se afla în spatele autoturismului. Ulterior, conducătoarea auto a mai tamponat alte două autovehicule parcate”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

Potrivit IPJ Mureş, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală, “posibil uşoară a pietonului”, care a fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub supravegherea unităţii de parchet competente”, a precizat IPJ Mureş.

Pompierii au confirmat că au scos victima de sub mașină. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş a anunţat, sâmbătă, că, în urma unei manevre greşite cu un autoturism, o femeie a fost prinsă sub acesta. „Victima, conştientă şi cooperantă a fost extrasă de pompierii militari şi predată echipajului medical de pe ambulanţă”, au transmis aceștia