O studentă din Franța a primit o scrisoare de la Regină, după decesul suveranei

Juliette i-a scris Reginei, în iunie anul trecut, pentru a o felicita cu ocazia celebrării celor 70 de ani de regalitate. Când practic nu se mai aștepta, iată că vineri, 9 septembrie, a doua zi după decesul Reginei Elisabeta a II-a, Juliette, studentă la drept la Universitatea din Mans, a avut surpriza de a descoperi la cutia poștală un plic cu sigla  ”Royal Mail” și sigiliul Reginei, transmite Europe 1.

Așadar, Regina i-a răspuns studentei din Franța.

Este un plic de foarte bună calitate. Mărturisesc că am ezitat câteva clipe înainte de a-l deschide. Îmi era teamă să nu stric plicul, povestește Juliette în cotidianul local Maine Libre.

Evident, Juliette nu se mai aștepta să primească răspuns la scrisoarea ei. De altfel, ea recunoaște că a fost șocată la deschiderea plicului. Scrisoarea de la Regină a fost depusă la data de 7 septembrie. Cu sigiliul Reginei pe prima pagină, scrisoarea constă într-un text de mulțumire și o fotografie a Reginei, explică studenta. Ea crede că, aceasta ”poate fi ultima scrisoare cu sigiliul Reginei”.

Familia regală spune că Regina avea un ”viu interes” pentru scrisorile pe care le primea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...