O tânără de 17 ani, convinsă să se prostitueze. Doi bărbați, reținuți pentru trafic de minori

Procurorii DIICOT și polițiștii de la combaterea criminalității organizate din județul Dâmbovița au reținut și cer arestarea preventivă a doi bărbați pe care îi acuză de trafic de minori. Cei doi ar fi racolat o adolescentă de 17 ani pe care au pus-o să se prostitueze, obținând de pe urma copilei suma de 7.000 de lei în decurs de trei luni.

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor judiciare după ce fata a fost găsită de către jandarmi pe marginea drumului naţional 71 Târgovişte – Bucureşti, încercând să racoleze clienţi, iar suspecţii o monitorizau dintr-un autoturism parcat la nici 200 de metri distanţă.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că, în perioada august 2020 – octombrie 2020, unul dintre inculpaţi a racolat persoana vătămată minoră prin metoda loverboy, iar mai apoi, împreună cu celălalt inculpat, a transportat-o în diverse locuri din preajma municipiului Târgovişte, în vederea exploatării acesteia prin practicarea prostituţiei stradale, însuşindu-şi sumele de bani obţinute din această activitate (aproximativ 7000 lei)” informează DIICOT într-un comunicat dat publicităţii joi.

Potrivit polițiștilor, fata a fost racolată, în cursul lunii iulie 2020, de un bărbat de 22 de ani care a convins-o să se prostitueze pentru el.

 „Cel în cauză ar fi fost sprijinit de un alt bărbat, de 57 de ani, care i-ar fi pus acestuia la dispoziţie un autoturism. Totodată, acesta ar fi identificat mai multe persoane care să întreţină relaţii sexuale contracost cu minora”, transmite IPJ Dâmboviţa.

Cei doi au fost reţinuţi în cursul nopţii de 7 spre 8 octombrie iar joi vor fi prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...