O tânără de 28 de ani a scos capul pe fereastra unui tren și a fost ucisă de o ramură de copac

O tânără de 28 de ani din Marea Britanie, care și-a scos capul pe fereastra unui tren de mare viteză, s-a lovit de o ramură de copac și a murit.

Bethan Roper se întorcea acasă, în Țara Galilor de Sud, la data de 1 decembrie 2018, după o zi petrecută la cumpărături alături de prietenii din Bath, Somerset, potrivit The Sun.

Deși în vagoanele trenului în care s-a urcat erau montate panouri de avertizare prin intermediul cărora li se transmitea călătorilor să nu se aplece pe ferestre în timpul deplasării, femeia nu a ținut cont de acestea.

Tânăra a fost rănită mortal, la doar câteva minute după ce trenul a părăsit staţia Bath. Ea s-a lovit cu capul de o ramură de frasin crescută pe un teren adiacent liniei de cale ferată. În momentul producerii tragediei, trenul se deplasa cu viteza de 120 km/h.

Medicii legiști au constatat că Bethan Roper a murit din cauza rănilor extrem de grave suferite în zona capului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...