O tânără i-a ucis cu mașina pe copilul și soția amantului ei

O româncă din Austria, în vârstă de 37 de ani, ar fi responsabilă pentru un accident de circulație în care au murit două persoane: o mamă de 43 de ani și fiul ei de 5 ani.

Femeia este acum cercetată pentru crimă, după ce anchetatorii au descoperit că cele două femei se știau, iar românca i-ar fi lovit intenționat pe cei doi cu mașina.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, ora 16:33, în Villach, un oraș din Carintia, pe un drum în care limita de viteză era 30 km/ oră. O mașină condusă cu viteză i-a lovit din plin pe femeia de 43 de ani și pe fiul ei, de 5 ani. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut să-i salveze, relatează krone.at.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea mașinii care provocase accidentul, pe care au descoperit-o la aproximativ 500 de metri de locul impactului, la marginea unei păduri. La volanul acesteia nu era nimeni, însă au fost lăsate urme de sânge pe zăpadă. Vinovată era chiar românca de 37 de ani.

Aceasta era grav rănită, însă nu în urma accidentului: avea mai multe tăieturi de cuțit pe care, cel mai probabil, și le-a produs singură.

Românca, domiciliată în altă localitate, a fost dusă la spital în stare gravă și urmează să fie audiată când starea ei va fi mai bună.

Anchetatorii au ajuns la concluzia șocantă că cele două femei se cunoșteau, că românca fusese amanta soțului femeii ucise. Se pare că bărbatul le părăsise pe amândouă. Având în vedere aceste informații, precum și dinamica evenimentelor, anchetatorii au deschis dosar de crimă.

„Nu putem confirma sau infirma în acest moment că femeile s-au întâlnit înainte de accident”, a declarat procurorul Markus Kitz, cel care conduce ancheta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...