O tânără voluntar în cadrul ISU a parodiat un apel la 112: contractul său a fost reziliat

O tânără voluntar din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a parodiat un apel la numărul unic de urgenţă 112, iar înregistrarea presupusului apel a fost postată pe o reţea de socializare, conducerea instituţiei luând decizia de a rezilia contractul de voluntariat al acesteia.

În filmare apare o tânără îmbrăcată în uniforma ISU Prahova care, adoptând un ton modificat al vocii, pretinde că sună la 112, purtând următoarea conversaţie: „Alo, 112? Da, care este urgenţa? Uau, bună, spun cu toată sinceritatea, sunteţi foarte buni! De unde ştiaţi că am o urgenţă?”.

„Domnişoara din videoclipul postat pe o reţea de socializare este voluntar ISU Prahova din anul 2019, desfăşurând activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte. Până acum nu a avut niciodată abateri de natură profesională. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Totodată, menţionăm că la nivelul instituţiei s-a luat decizia de reziliere a contractului de voluntariat”, au transmis, la solicitarea AGERPRES, reprezentanţi ai ISU Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Baronul PSD Horia Teodorescu „toacă” peste 200.000 de euro pentru un...

Baronul PSD Horia Teodorescu a pregătit, astăzi, o petrecere costisitoare cu ocazia prezenței premierului Marcel Ciolacu la inaugurarea proiectului de modernizare a portului turistic...