O tânără voluntar în cadrul ISU a parodiat un apel la 112: contractul său a fost reziliat

O tânără voluntar din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a parodiat un apel la numărul unic de urgenţă 112, iar înregistrarea presupusului apel a fost postată pe o reţea de socializare, conducerea instituţiei luând decizia de a rezilia contractul de voluntariat al acesteia.

În filmare apare o tânără îmbrăcată în uniforma ISU Prahova care, adoptând un ton modificat al vocii, pretinde că sună la 112, purtând următoarea conversaţie: „Alo, 112? Da, care este urgenţa? Uau, bună, spun cu toată sinceritatea, sunteţi foarte buni! De unde ştiaţi că am o urgenţă?”.

„Domnişoara din videoclipul postat pe o reţea de socializare este voluntar ISU Prahova din anul 2019, desfăşurând activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte. Până acum nu a avut niciodată abateri de natură profesională. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Totodată, menţionăm că la nivelul instituţiei s-a luat decizia de reziliere a contractului de voluntariat”, au transmis, la solicitarea AGERPRES, reprezentanţi ai ISU Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...