O traficantă de droguri de 83 de ani din România este căutată de poliție

O traficantă de droguri în vârstă 83 de ani este cel mai vârstnic urmărit general din România, iar poliţiştii încearcă să o prindă de mai bine de trei ani.

Este vorba de Elena Mladin, care trebuie să execute o pedeapsă cu închisoarea de doi ani, după ce a primit o condamnare în anul 2019 pentru trafic de droguri.

Potrivit unor surse ziare.com, femeia a fost prinsă aducând droguri ascunse în mâncare la închisoarea unde era încarcerat un nepot. La percheziții, polițiștii au găsit un sac plin cu cannabis.

Elena Mladin avea 81 de ani la data condamnării. A făcut apel la prima sentință și a obținut la Curtea de Apel din Craiova înjumătățirea pedepsei.

Decizia a rămas definitivă în data de 17.12.2019, zi în care femeia ar fi trebuit să ajungă la penitenciar.

Nu a mai fost de găsită, motiv pentru care Poliția Română a înregistrat-o în lista urmăriților generali, Elena Mladin având emis pe numele ei mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Femeia are acum 83 de ani și, cel mai probabil nu se mai află în țară. Pe portalul instanțelor de judecată a fost citată oficial cu domiciliul din Australia începând cu anul 2018.

Ultimul domiciliu cunoscut de autoritățile române, potrivit portalului instanțelor de judecată, este în Bundana (probabil Bundarra) RD Campbelltown, un oraș din Australia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...