O vacă a fost scoasă cu elicopterul dintr-o baltă

Potrivit publicației germane germane Merkur, dar și portalului de știri agrarheute.com, zilele trecute, în zona Seekar din districtul Bad Tölz-Wolfratshausen, landul Bavaria, Germania, o vacă gestantă a fost scoasă cu un elicopter dintr-o baltă, unde căzuse.

Vaca s-a chinuit să iasă singură, dar balta e adâncă și a fost imposibil să reușească. Proprietarul vacii a încercat, întâi, singur, să-și salveze vita. Dar fără sorți de izbândă. Așa că, a chemat pompierii din orașul german Lenggries, dar și o echipă de salvamontiști.

Aceștia au folosit un ham special de salvare a animalelor și un elicopter. Ca operațiunea să aibă succes, vaca a fost întâi sedată și apoi i s-a pus hamul. Elicopterul a ridicat-o și a purtat-o așa, la înălțime, până la cea mai apropiată pășune. Operațiunea a durat patru ore și vaca nu a fost traumatizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...