Oamenii din servicii, dispăruți sau omorâți? Ce se întâmplă cu securitatea rusă

Vladimir Putin efectuează „epurări” în serviciile de securitate, care vizează mai mulți ofițeri „incompetenți”. În același timp, îi consideră trădători doar pe cei care l-au trădat personal.

Potrivit acestuia, Putin nu are încredere în nimeni. În ceea ce privește represiunile împotriva forțelor de securitate, fostul deputat a spus că probabil „au devenit celebri” pentru corupție.

Mi se pare, ca fost deputat rus, că orice funcționar corupt este un trădător, desigur. El ucrează împotriva statului său. Dar din punctul de vedere al lui Putin, un trădător este cineva care lucrează împotriva lui personal, asta este cu totul altceva , adică au fost reținuți sau înlăturați, reprimați pentru că nu au fost suficient de eficienți și nu pentru că au început să facă ceva împotriva lui Putin”, a explicat Ponomarev.

Dispăruți sau omorâți

Informarea este doar o parte din atribuțiile lor. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în Ucraina, este evident că sunt ineficienți, după părerea mea.

Datoria lor era să pregătească terenul pentru invazie, astfel încât trupele ruse să fie întâmpinate aici. cu flori, astfel încât o anume „o elită alternativă ucraineană care ar fi devenit guvern colaborator după capturarea Kievului.

Dar vedem că doar un singur Medvedchuk a așteptat cu sinceritate trupele ruse și până la ultimul moment a rămas undeva lângă Kiev, așteptând căderea orașului”, a afirmat Ponomarev.

Anterior, Ponomarev a spus că ideologul „primăverii ruse”, fostul asistent al lui Putin, Vladislav Surkov, a fost arestat. În plus, potrivit rapoartelor presei, mai mulți aliați ai lui Putin au dispărut de la începutul războiului din Ucraina, unii dintre ei în circumstanțe misterioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...