Oana Zăvoranu președintele României?

Oana Zăvoranu a postat pe Instagram un mesaj plin de înțelesuri, după ce recent declara că vrea să intre în politică și să candideze la alegerile prezidențiale. Oana Zăvoranu președintele României

Dacă mă spurcam și intram în politică… acum, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur… stați liniștiți fete și băieți, nesătui și nesătule, rămân artistă… mică și neînsemnată așa… Așa simt… așa vreau și așa trebuie”, scrie Oana Zăvoranu, recunoscută de-a lungul timpului pentru mesajele sale creatoare de suspans.

„Trăiesc cu Dumnezeu în inimă, nu în buzunare și asta mă face mai bogată decât voi toți la un loc”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Ceea ce a pornit dintr-o glumă se poate transforma în realitate și nu mă mir de ce turnură poate avea existența mea, sunt obișnuită ca viața mea să bată filmul. Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare, poate că tot ce am trăit până acum a fost ca să mă întărească pentru rolul vieții mele, acela de a vă conduce cu mână de fier, fără meschinării, ascunzișuri, mizerie și furt”, promite vedeta.

Mai mult, ea spune că  se simte un suflet de artist neînțeles de cele mai multe ori, dar mereu a găsit soluții în cele mai grele situații. Și că Dumnezeu știe că prin venele ei curge sânge curat, nu otrăvit de traumele nemeritate prin care a trecut.

Nu s-a născut degeaba, spune Oana Zăvoranu

Însă și dacă nu voi duce până la capăt gândul de a candida la prezidențialele din 2024, pentru mine mesajele voastre de dragoste și susținere sunt o confirmare că nu m-am născut pe lumea asta degeaba, că pentru voi însemn mai mult decât chiar am sperat să însemn vreodată, că mă iubiți pentru că dincolo de aparențe sau showbiz, la sfârșitul zilei ați înțeles că viața nu m-a transformat, că sunt un om de încredere, fără interese mărunte, iar pentru dragostea voastră sinceră vă mulțumesc din inimă”.

Ea mai promite că dacă se concretizează demersul ei, o să o facă în calitate de candidat independent, pentru că nici un partid din țara asta nu rezonează cu planurile ei, cu aspirațiile ei, cu… nebunia ei de a duce țara asta acolo unde poate a mai fost doar în momentele ei de glorie.

„Știu că politica e o c@#$ă”

Vă țin la curent, îmi trec un milion de gânduri prin minte, trăiesc într-o zi cât alții într-un an, sunt al naibii de incomodă, știu că politica e o c@#$ă, dar eu nu am să fiu vreodată una și mai intuiesc și că șacalii o să se grăbească să «fabrice» multe… dar mi se rupe, sunt neșantajabilă și voi de asta aveți nevoie.

Dacă am să devin prima femeie președintă din Romania, numai timpul o să o decidă”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare, care a luat pe toată lumea prin surprindere, în primăvara acestui an, după ce a postat în mediul online un mesaj prin care spunea că se gândește serios să candideze la alegerile prezidențiale din anul 2024.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...