Ofertă uriașă pentru soldații ruși. Câți bani vor primi dacă își predau avionul Ucrainei: „Puteți deveni bogați!”

Compania națională de armament a Ucrainei, Ukroboronprom State Concern, transmite militarilor forțelor armate ale Rusiei, că le garantează un milion de dolari pentru fiecare avion furat de la forțele aerospațiale ruse.

De asemenea, pentru fiecare elicopter de luptă furat de la forţele ruse le garantează suma de 500.000 de dolari.

„Pentru a folosi această oportunitate, trebuie să vă predați autorităților ucrainene împreună cu echipamentul militar.  Tu și familia ta puteți deveni oameni bogați, care nu mai sunt obligați să execute ordine penale.  Poți deveni liber și bogat. Pentru a ajunge la dispecerii ucraineni, știți deja frecvențele”, se arată în postarea companiei.

Un soldat rus capturat de ucraineni a recunoscut că a mers în război pentru a scăpa de sărăcie şi le-a dezvăluit acestora ce salarii primesc ofiţerii lui Putin. El a fost înregistrat, iar filmarea a fost publicată pe contul de Facebook al Ministerului Apărării din Ucraina şi a devenit virală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...