Ofertele turistice de sărbători pentru destinațiile exotice, aproape epuizate. Cât costă o vacanță în Mauritius

Zanzibar, Kenya, Republica Dominicană, Maldive sau Mauritius sunt destinații luate cu asalt de către turiștii români în perioada sărbătorilor de iarnă. O mare parte din ofertele de Crăciun și de Revelion către aceste destinații exotice sunt deja epuizate.

Încă de la începutul toamnei, turiștii și-au îndreptat atenția spre destinații mai calde și însorite. Pentru sfârșitul anului, răman în trend destinațiile tradiționale, care au rămas deschise pe timpul pandemiei Covid-19, precum Kenya, Maldive, Zanzibar, Madeira, Republica Dominicană, Mexic, Egipt, Dubai, Brazilia, Costa Rica, Peru și Seychelles.

Pe anumite destinații pachetele sunt deja epuizate, charterele către Kenya, Zanzibar, Republica Dominicană și Mauritius fiind cele mai căutate, potrivit reprezentanților tour-operatorului Eturia.

Thailanda revine în trend

„Având în vedere că Asia își redeschide granițele (deocamdată Sri Lanka și Thailanda) așa cum se preconizează, turiștii noștri vor prefera din nou destinațiile tradiționale asiatice, precum Singapore, Indonezia, Thailanda, Sri Lanka, India și Japonia”, spune Ana Maria Gherasim, Sales Manager la Eturia.

Ofertele pentru perioada sărbătorilor de iarnă încep de la 690 euro de persoană pentru un sejur cu zbor charter de Crăciun în Emiratele Arabe Unite și de la 1.100 – 1.800 euro de persoană pentru pachetele cu zbor charter către Mauritius, Kenya, Republica Dominicană sau Mexic. De asemenea, în cazul circuitelor, tarifele acestora încep de la 1.300 de euro pentru destinații precum Sri Lanka, Kenya sau Capul Verde.

Reprezentanta agenției de turism consideră că, o dată cu relaxarea restricțiilor și redeschiderea granițelor pentru tot mai multe destinații, anul 2022 se anunță unul promițător pentru turism și că vor reveni în trend destinațiile care până în 2020 erau în topul preferințelor turiștilor, dar care, în ultima perioadă, au fost reticente în întâmpinarea călătorilor.

În primele trei luni ale anului, aproape 8.000 de români au călătorit doar în Maldive, România ocupând locul șase în clasamentul turiștilor străini din această destinație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...