Oferte de Revelion 2022 în Egipt, la plajă

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la Revelion. Dacă vreți să petreceți trecerea dintre ani la căldură, pe plajă, la prețuri accesibile, Egipt este cea mai bună alegere.

Egiptul a fost destinația-vedetă a anului, datorită raportului calitate/preț oferit, excelent. Și de Revelion, agențiile de turism abundă de oferte pentru petrecerea nopții dintre ani în Egipt. Cine este pasionat de istorie, poate alege o croazieră pe Nil, prin intermediul căreia turiștii pot vizita aproape toate obiectivele istorice, precum piramidele și Sfinxul din Gizah, Templele din Luxor și Karnak, Valea Regilor și multe alte vestigii importante. La finalul circuitului, turiștii se vor odihni, două zile, la plajă, la un hotel de cinci stele din Hourghada. La Hello Holidays, o astfel de vacanță costă 1005 euro de persoană. În preț intră transportul cu avionul, două nopți de cazare cu demipensiune la un hotel de cinci stele din Cairo, trei nopți pe un vas de croazieră de lux și două nopți, cu all inclusive, la cinci stele, în Hourghada.

Relaxare de cinci stele all inclusive

Cine dorește doar odihnă și să viziteze mai puțin, poate alege un sejur all inclusive, doar în Hourghada. Tot la Hello Holidays, opt zile la Hotel Tropitel Hashel (cinci stele), în perioada 31 decembrie – 7 ianuarie, costă 1.140 de euro de persoană. O dată ajunși acolo, nu mai trebuie să vă faceți grija banilor, deoarece absolut toate mâncărurile și băuturile sunt incluse în preț.

La patru stele estemai ieftin. Potrivit datelor primite de la agențiile de turism, un sejur de șapte nopți, în perioada Revelionului, costă începând de la 700 de euro de persoană. În preț sunt incluse cazarea pentru șapte nopți în regim all inclusive, transportul cu avionul, taxele de aeroport, trasnferul la hotel, ghid în limba română.

Citește și Crăciun tradițional 2021 în Bucovina alături de cei dragi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...