Oferte de vacanțe exotice cu ocazia Valentine’s Day

Publicat: 05 feb. 2022, 17:00, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
Oferte de vacanțe exotice cu ocazia Valentine’s Day
Sursa foto: Pixabay.com

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților se apropie. Multe cupluri obișnuiesc să serbeze dragostea într-o destinație inedită. Chiar dacă nu sunt tocmai ieftine, vacanțele în destinații exotice sunt la mare căutare în rândul românilor.

Una dintre oferte este un sejur  pe plajele exotice din Seychelles, unele dintre cele mai frumoase de pe pământ, fiind denumite și bijuteriile Oceanului Indian. De la insulele granitice din nord, cu peisaje sălbatice și munti de până la 1000 m altitudine, care formează țărmuri dantelate și pana la insulele cu nisip fin din sud, unde palmierii se unduiesc peste lagunele cristaline, privelistile minunate iti taie respiratia si te desfata intr-o atmosfera tropicala de o frumusete de exceptie, care vă  va seduce si destinde. Un sejur de zece zile, la Hotel Relax din Mahe, cu mic dejun inclus, costă 1.590 de euro de persoană. Transortul cu avionul este inclus.

Cine vrea să se făsfețe și mai mult, poate alege un hotel de cinci stele. De exemplu, la Hotel Kempinsky din Mahe, un sejur de șapte nopți costă 2290 de euro de persoană. În preț, pe lângă toate surprizele de Sfântul Valentin, intră șapte nopți de cazare, cu mic dejun inclus și transportul cu avionul, cu toate taxele incluse, potrivit ofertelor agenției Eturia.

De Sfântul Valentin, la plajă în Zanzibar

O altă destinație foarte căutată de către turiștii români este Zanzibar. O vacanță de șapte nopți, la un hotel de patru stele, cu mic dejun si transport inclus, costă, la Chritian Tour, începând de la 1.393 euro de persoană. Zanzibarul vă va surprinde prin peisajele de vis, nisipul alb și de o finețe ireală, cu apele calde ale oceanului. Este locul perfect pentru o escapadă alături de persoana iubită.