Oligarhul rus Vladimir Marugov a fost ucis cu o arbaletă în sauna proprie

Un grup de atacatorii mascați a ucis un om de afaceri rus supranumit „Regele Cârnaților” la reședința sa din regiunea Moscovei, a informat luni Comitetul de anchetă rus și mass-media de stat, citat de CNN.

Victima, care deține mari fabrici de prelucrare a cărnii, se afla într-o saună cu soția sa când a avut loc atacul, conform informațiilor date de Comitetul de anchetă.

Comitetul nu l-a numit pe bărbatul ucis, dar presa de stat l-a identificat ca fiind Vladimir Marugov, citând-o pe fosta sa soție Tatyana Marugova, care i-a confirmat moartea.

„Câțiva bărbați mascați au intrat în baie … au legat proprietarul casei și soțul său și apoi au cerut bani”, se spune în declarația Comitetului de anchetă.

Soția lui Marugov a reușit să scape printr-o fereastră și să cheme poliția, care a găsit bărbatul mort la fața locului, împreună cu arbaleta folosită pentru a-l împușca, au spus anchetatorii.

Comitetul de anchetă a lansat o anchetă penală, potrivit declarației publicate pe site-ul său oficial. Uletior, agenția de știri RIA Novosti a scris că un suspect a fost reținut pentru interogare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole