Olivia Steer a fost amendată de Consiliul pentru Combaterea Discriminării cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook

Olivia Steer a fost amendată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu 5.000 de lei pentru o postare de pe pagina sa de Facebook.

Olivia Moisescu Venturia, fostă Steer, a postat pe Facebook un text în care făcea asemănări între „evreii gazați la Auschwitz” și „comorbiditățile” bolnavilor de Covid.

„Mesajul publicat de Moisescu Olivia Venturia (fostă Steer): „Întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?” reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2 alin. (1) Din aceste considerente, Olivia Moisescu Venturia, fostă Olivia Steer, a fost amendată cu suma de 5.000 de lei, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi.

Institutul Elie Wiesel a acuzat-o de antisemitism, după ce a întrebat pe reţeaua de socializare dacă „evreii gazaţi la Auschwitz aveau comorbidităţi”. Olivia Steer este una dintre cele mai vehemente antivacciniste din România.și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată”, se arată înntr-un comunicat al CNCD, citat de stiripesurse.ro.

Ce mai scrie Olivia Steer pe Facebook

Astăzi, de exemplu, Olivia Moisescu Venturia, fostă Steer, soția vedetei de televiziune Andi Moisescu, a postat următoarele: “Dacă tot s-a dat stingerea, ar fi o copilărie și o obrăznicie – ce s-ar pedepsi cu rigla la pălmuță, la o adică – să ridicăm curioși o pleoapa mică, să aruncăm o privire panoramică peste titlurile ultimei săptămîni și să corelăm informațiile din commenturile de mai jos, cu cele din prospectele grămăjoarelor superbe. Ori, Doamne ferește!, mai rău! să tragem concluzii pertinente și să ne îngrijorăm pentru viitor!

Asta ne-ar putea alunga somnul, poate i-ar trezi și pe alții, din pătuțurile vecine, cînd ne pregăteam iar să dormim așa bine…

Șșș… Totul se coace conform planului, campania sfîrîie pe plita digitală, mai ales bucata aia zemoasă pentru copilași (curînd, și la animalele de companie, că și de acolo ies bani frumoși!), statul-tătuc ne păzește visul dulce, cu pușca ordonanțelor în mînă, mămuca ne va da o nouă stare de alertă, proaspăt scoasă din cuptior, începînd cu 7.

Hai, să închidem ochișorii, acum! Nani, nani…

PS: Da, da, fac slalom printre algoritmi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole