Omenirea vrea andrenalină: Aterizările avioanelor pe Heathrow, în timpul furtunii, record de audiență (VIDEO)

Contul de YouTube al lui Jerry Dyer, un pasionat de aviaţie care s-a poziţionat vineri în apropierea aeroportului londonez Heathrow oferind în direct comentariile sale despre aterizările piloţilor în timpul furtunii Eunice, a strâns peste 6 milioane de vizualizări, relatează AFP.

Cu ajutorul canalului său Big Jet TV, Jerry Dyer, instalat timp de câteva ore la o barieră din apropierea pistei de aterizare 27L, a atras peste 200.000 de internauţi în direct vineri, când britanicii au rămas acasă, respectând recomandarea de a sta la adăpost de furtună, potrivit Agerpres. El a putut urmări, de exemplu, un avion Airbus A380 care a fost nevoit să renunţe in extremis la prima manevră de aterizare şi să recurgă la cea de-a doua, cu succes.

Fascinaţia publicului de posibilitatea de a urmări în direct producerea unui accident

A fost o nebunie!„, a declarat sâmbătă Jerry Dyer referitor la cifrele de audienţă postului BBC, al cărui comentator, Nick Robinson, s-a declarat invidios pe atragerea în direct a unui număr atât de mare de spectatori. Jerry Dyer a relevat totodată fascinaţia publicului de posibilitatea de a urmări în direct producerea unui accident, subliniind că audienţa în timpul furtunilor pur şi simplu explodează.

Este formidabil să transmiţi în direct pe o asemenea furtună şi să primeşti în acelaşi timp mesaje de la următori pe diferite platforme. Deşi s-au declarat fascinaţi de acest spectacol, ei au mărturisit că au simţit teamă pentru ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu pasagerii acestor avioane”, a recunoscut el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...