Omenirea vrea andrenalină: Aterizările avioanelor pe Heathrow, în timpul furtunii, record de audiență (VIDEO)

Contul de YouTube al lui Jerry Dyer, un pasionat de aviaţie care s-a poziţionat vineri în apropierea aeroportului londonez Heathrow oferind în direct comentariile sale despre aterizările piloţilor în timpul furtunii Eunice, a strâns peste 6 milioane de vizualizări, relatează AFP.

Cu ajutorul canalului său Big Jet TV, Jerry Dyer, instalat timp de câteva ore la o barieră din apropierea pistei de aterizare 27L, a atras peste 200.000 de internauţi în direct vineri, când britanicii au rămas acasă, respectând recomandarea de a sta la adăpost de furtună, potrivit Agerpres. El a putut urmări, de exemplu, un avion Airbus A380 care a fost nevoit să renunţe in extremis la prima manevră de aterizare şi să recurgă la cea de-a doua, cu succes.

Fascinaţia publicului de posibilitatea de a urmări în direct producerea unui accident

A fost o nebunie!“, a declarat sâmbătă Jerry Dyer referitor la cifrele de audienţă postului BBC, al cărui comentator, Nick Robinson, s-a declarat invidios pe atragerea în direct a unui număr atât de mare de spectatori. Jerry Dyer a relevat totodată fascinaţia publicului de posibilitatea de a urmări în direct producerea unui accident, subliniind că audienţa în timpul furtunilor pur şi simplu explodează.

Este formidabil să transmiţi în direct pe o asemenea furtună şi să primeşti în acelaşi timp mesaje de la următori pe diferite platforme. Deşi s-au declarat fascinaţi de acest spectacol, ei au mărturisit că au simţit teamă pentru ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu pasagerii acestor avioane”, a recunoscut el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole