Omul de afaceri Valentin Vișoiu, achitat DEFINITIV de Curtea de Apel București 

Curtea de Apel București l-a achitat definitiv pe omul de afaceri Valentin Vișoiu, în dosarul PUBLITRANS, în care fusese acuzat, de procurorii anticorupție, de ”spălare de bani, complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în formă agravată şi în formă continuată și dare de mită”.

Dosarul ”PUBLITRANS” a avut ca element central un contract de achiziţie a unor autobuze de către SC Publitrans 2000 SA, societate care asigura transportul public local în Piteşti, iar procurorii anticorupție au trimis în judecată mai multe perosoane, printre care și Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului, conform gandul.ro.

Acționarul unic al SC Publitrans 2000 SA era Consiliul Local Piteşti și, potrivit procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA), ”în strategia de dezvoltare durabilă a serviciului de transport public local de călători în municipiul Piteşti era prevăzut ca Publitrans să înlocuiască parcul auto cu 80 de autobuze noi, achiziţionate de Consiliul Local prin alocare de fonduri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...