Omul potrivit la locul potrivit: Paul Racoviță a revenit la conducerea Inspectoratului de Stat în Construcții

Premierul Florin Cîțu a făcut ieri o mutare extrem de interesantă la vârful Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) care demonstrează că și-a însușit mult mai bine lecția ”omul potrivit la locul potrivit”.

Prin Decizia nr,521 din 27 octombrie 2021 a primului ministru Florin Cîțu, ”Romulus Bulacu se revocă din funcția de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului de Stat în Construcții — I.S.C”. Ulterior, prin Decizia nr. 522/27 octombrie 2021, în locul lui Romulus Bulacu a fost numit Paul Racoviță, unul dintre cei mai experimentați și respectați specialist din acest domeniu.

De fapt, numirea lui Paul Racoviță este o revenire la conducerea ISC, acesta mai deținând de două ori funcția de inspector general între 2013-2015 și ianuarie 2020-aprilie 2021.

Practic, prin revenirea lui Paul Racoviță la conducerea ISC, Florin Cîțu a recunoscut profesionalismul acestuia și, totodată, că este persoana cea mai potrivită să conducă această instituție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...