One United Properties aduce 25 milioane euro pentru proiectul One Cotroceni Park

Dezvoltatorul One United Properties a finalizat procesul de majorare a capitalului social cu 25 milioane euro, bani destinați investiției în cel mai mare proiect de regenerare urbană din București, One Cotroceni Park.

Proiectul este deja în construcție pe locul fostei fabrici Ventilatorul, iar în prezent 50% din prima fază a componentei office a proiectului este deja preînchiriată.

One United Properties a cedat recent 30% din firmele care dezvoltă componenta de birouri a proiectului One Cotroceni Park pentru o creştere de capital ce va fi investit în dezvoltarea acestui proiect, conform anunțului făcut de dezvoltator.

„Întreg spaţiul este construit după ultimele standarde tehnologice pentru cea mai performantă clădire de birouri adaptată realităţii post-covid, având trei m înălţime utilă şi beneficiind de certificarea LEED Platinum, iar certificarea WELL (cel mai înalt standard de calitate a mediului de lucru existent pe piaţă) se află în curs de obţinere”, arată comunicatul.

Conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară

Dezvoltatorul a primit autorizarea de construire pentru parcul de afaceri în toamna anului trecut, iar în prezent construcţia proiectului a atins primul etaj.

„Parcul de afaceri este unic pe piaţa de birouri din Bucureşti şi va oferi spaţii de birouri flexibile, cu acces la zone verzi, grădini suspendate, dar şi o varietate de servicii dezvoltate în jurul conceptului de ‘wellbeing’ – starea de bine a angajaţilor şi calitatea mediului de lucru, zone pentru activităţi în aer liber, inclusiv gym cu piscină, o galerie de retail cu o suprafaţă de 15.000 mp, comparabilă cu cea a unui mall”, spune Mihai Păduroiu, CEO al diviziei office One United Properties.

În premieră pentru un proiect office din Bucureşti, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea staţie de metrou Academia Militară şi va oferi o vedere panoramică asupra Palatului Cotroceni, Grădinii Botanice sau Palatului Parlamentului.

One Cotroceni Park prevede şi o componentă rezidenţială cu aproximativ 800 de apartamente, ce va fi dezvoltată în mai multe faze. Autorizaţia pentru componenta rezidenţială se află în curs de obţinere.    

One United Properties este un dezvoltator imobiliar de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din Bucureşti. Cu o valoare pe piaţă de peste 1,1 miliarde euro, portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unităţi rezidenţiale exclusiviste şi spaţii de birouri clasa A+.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...