„Oops!… I Did It Again”: Britney Spears se ceartă iar. Cu cine și de ce

Iar se încing spiritele în familia interpretei Britney Spears: vedeta se ceartă de data aceasta cu sora sa. Interpreta este nemulțumită de faptul că Jamie Lynn Spears se folosește de numele ei.

Sora artistei a lansat, recent, o carte în care vorbește despre conflictele cu Britney Spears. Volumul este intitulat „Things I Should Have Said” și a fost pus în vânzare, zilele trecute, în SUA. „Știu că nu este vina ta și îmi pare rău că am fost atât de supărată pe tine. Deși sunt sora ta mai mare, am nevoie de tine mai mult decât ai nevoie de mine’”, scrie Jamie Lynn Spears în „Things I Should Have Said”.

Dar Britney a descris comportamentul surorii sale drept „paranoic”: „Ea nu a fost niciodată lângă mine acum 15 ani. De ce vorbește despre asta dacă nu vrea să vândă o carte pe seama mea?”, a fost reacția vedetei la cuvintele lui Jamie. Britney Spears se bucură acum de independență, nemaifiind sub tutela tatălui. Este pregătită să își refacă viața personală și să se căsătorească cu iubitul său, Sam Asghari. Cei doi sunt de cinci ani împreună și din câte se pare că urmează o nuntă fastuoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...