Orașul în care întâlnirile între prieteni sau familii vor fi interzise din cauza evoluției numărului de cazuri de coronavirus

Pandemia de coronavirus înregistrează o creștere a numărului de cazuri în mai multe state din toată lumea. Întâlnirile între prieteni sau familii vor fi interzise în al doilea oraş ca mărime din Marea Britanie, tocmai din acest motiv.

Vineri, în Marea Britanie au fost raportate 3 539 de cazuri de infectări cu coronavirus, aceasta fiind cea mai mare cifră raportată de autorități din data de 17 mai. Bilanțul victimelor arată că peste 41 600 de persoane din Regatul Unit au murit infectate cu Covid-19.

Decizia ca întâlnirile între prieteni sau familii să fie interzisă va fi luată în orașul Birmingham, unde rata contaminării a crescut de la 30,1 la 75 de cazuri la 100.000 de locuitori, coform AFP și Agerpres.

„Începând de marţi, 15 septembrie, locuitorii din Birmingham nu se vor mai putea întâlni cu alte familii, în interior sau în grădini private”, a avertizat consiliul local într-un comunicat citat de AFP și Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...