Orban: Am crezut de la început în Maia Sandu, atunci când mulți nu îi acordau nicio șansă în fața lui Dodon

Premierul Ludovic Orban a felicitate-o pe Maia Sandu pentru victoria obținută la alegerile prezidențiale din Republica Moldova. Liberalul spune că el a crezut de la început în Maia Sandu „atunci când mulți nu îi acordau nicio șansă”.

”O felicit pe Maia Sandu pentru victoria categorică din alegerile prezidenţiale! Suntem martorii unui eveniment cu adevărat istoric pentru Republica Moldova. Maia a demonstrat că alegerile pot fi câştigate şi cu o campanie onestă şi decentă. Am convingerea că va fi preşedintele aşteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare. Un preşedinte competent şi responsabil care va moderniza ţara şi o va aduce mai aproape de România şi de Uniunea Europeană”, a scris Orban luni pe Facebook.

Orban spune că Guvernul României va rămâne un partener loial al Republicii Moldova și va sprijini iniţiativele noului preşedinte atât de la Bucureşti, cât şi la Bruxelles. Totodată, liderul PNL spune că el a crezut de la început în Maia Sandu, atunci când mulți nu îi acordau nicio șansă în fața lui Igor Dodon.

„PNL a fost şi va rămâne alături de colegii de la PAS în cursa lor de a câştiga şi guvernarea”, a afirmat Ludovic Orban.

Maia Sandu, candidatul proeuropean, va fi noul președinte al Republicii Moldova, după ce a câștigat detașat alegerile prezidențiale de duminică.

Conform datelor prezentate luni dimineață de Comitetul Electoral Central, citate de Agerpres, după centralizarea rezultatelor din peste 99% dintre secțiile de votare, Maia Sandu a obținut cu peste 15 procente mai multe voturi decât Igor Dodon.
LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...