Orban despre trădările din PNL: „Unii pe care i-am promovat m-au dezamăgit”

În cazul celor 17 președinți de filiale care au anunțat că sprijină candidatura lui Florin Cîțu la conducerea Partidului Național Liberal, cinci filiale votaseră de fapt susținerea lui Ludovic Orban, a declarat joi președintele PNL. Acesta a spus că nu se simte un politician învechit, chiar dacă merge spre „senectute”, și și-a exprimat regretul că tineri promovați de el l-au dezamăgit.

Președinții de organizații județene care au fost prezenți la lansarea candidaturii lui Florin Cîțu la șefia partidului „au fost în poză”, însă nu i-au reprezentat pe colegii lor din filiale, spune Ludovic Orban.

Eu sunt un democrat. Pentru mine democrația înseamnă să respecți voința oamenilor pe care îi reprezinți. În câteva filiale voința membrilor a fost exprimată prin vot fie în Biroul Politic Județean, fie în Colegiul Director Județean, voturi de susținere a candidaturii mele”, spune Ludovic Orban.

Conform acestuia, mulți dintre liderii locali nu au reprezentat opțiunea filialelor.

Președinții care au fost în poză, au fost în poză, nu i-au reprezentat pe colegii lor din filialele respective, care și-au exprimat o altă opțiune. De altfel, în acea poză sunt 17 președinți de filiale, aș face această mențiune, în niciuna dintre filiale nu se dăduse un vot pentru susținerea lui Florin Cîțu, iar în cinci dintre ele se dăduse un vot de susținere a candidaturii mele”, adaugă Ludovic Orban.

În ceea ce privește „suflul nou” necesar, invocat de Florin Cîțu, Orban susține că nu vârsta biologică este problema.

Nu este importantă vârsta președintelui PNL, ci ce face și ce concepții are. Eu pe mine nu pot să mă întineresc, să mă înnoiesc, pentru că asta e natură, ceasul ticăie și merg spre senectute, nu pot să merg înapoi, dar deschiderea este pentru tineri, chiar dacă pe unii dintre ei pe care i-am promovat m-au dezamăgit”, a adăugat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...

Carne din plastic la un supermarket din București

După celebrul hamburger cu carne de plastic de laMcDonald’s, a apărut acum și carne din plastic la caserolă. Un bucătar de meserie și-a dat...