Orban etichetează moțiunea de cenzură a PSD drept „o bulă de săpun”

Președintele liberalilor consideră moțiunea de cenzură anunțată de social – democrați drept „o bulă de săpun” ce nu are de fapt nicio treabă cu motivul invocat, și anume neprezentarea detaliată a Planului Național de Redresare și Reziliență.

O bulă de săpun. Trebuiau și ei să depună o moțiune de cenzură. Oricum ar fi depus moțiune și dacă nu era PNRR. Dar noi ne bucurăm că depun moțiune de cenzură pe tema PNRR pentru că avem din nou ocazia să prezentăm românilor ce vom face cu aceste resurse importante”, a declarat Orban.

Reacția președintelui PNL vine după ce social-democrații au anunțat că depun pe 14 iunie moțiune de cenzură „având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”.

„Astăzi nu a fost prezentat în plen PNRR. Tot ce știm este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate pentru toți românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unui singur – pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”, a transmis la prânz președintele PSD, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...