Orban: „Eu sunt o certitudine, contracandidatul meu este cel mult o speranţă”

Actualul președinte al PNL consideră în continuare că are prima șansă la șefia partidului și-l tratează pe contracandidatul său drept „cel mult o speranţă”.

Am cele mai mari şanse. Încă de la începutul campaniei am avut prima şansă. Practic mi-am petrecut toată viaţa matură în PNL, sunt de peste 30 de ani în serviciul public, apăr ideile liberaşe, am fost alături de toţi colegii mei din ţară de-a lungul tuturor campaniilor electorale. Din momentul în care am fost ales preşedintele PNL am condus PNL spre victorie şi spre guvernare. Sunt un lider cunoscut şi recunoscut şi sunt convins că membrii PNL mă sprijină în marea lor majoritate mă sprijină la congres. Eu sunt o certitudine, în timp ce contracandidatul meu este, poate, cel mult o speranţă”, a afirmat Ludovic Orban, duminică la Sibiu.

Întrebat de ce doar şase primari au fost la şedinţa de duminică de la Sibiu unde şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la preşedinţia PNL, pentru un nou mandat, din care unul a părăsit sala în timpul prezentării, orban a declarta că este convins că mulţi primari au fost la biserică.

Sunt convins că mulţi au fost la biserică, sunt convins că dacă au fost la biserică, Dumnezeu le va da gândul cel bun”, a răspuns Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...