Orban: Guvernarea cu UDMR e complicată. Sunt anumite limite peste care nu trecem

Liderul PNL Ludovic Orban consideră că guvernarea liberalilor alături de UDMR este una complicată, încă precizează că Uniunea își respectă cele mai multe înțelegeri.

„E o guvernare complicată, noi am mai guvernat cu UDMR. UDMR are oameni competenți care girează cu profesionalism ministerele, agențiile pe care le conduc si e un partener care își respectă cele mai multe înțelegeri. Sunt anumite limite peste care nu trece”, a spus Orban.

Liderul PNL evitat să spună exact care sunt limitele despre care a vorbit, comentând doar că există un program de guvernare care trebuie respectat.

Desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiției (SIIJ) este în stand-by, UDMR nefiind de acord cu varianta propusă de Guvern, considerând că nu oferă suficiente garanții pentru magistrați.

2 COMENTARII

  1. Din dorinta de a guverna,din egoismul de a fi Presedintrle Camerei Deputatilor ,Orban fara jena si remuscare si a vandut partidul si tara. Joaca rolul inteleptului a vizionarului dar are o minte gaunoasa si un caracter infect.Nu se poate numi politician cu atata mai putin un roman vizionar.Inca nu au iesit la lumina detaliile toate.Realitatea il va desfiinta ca om politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...