Orban: „Guvernul Cîțu pregătește demiterea tuturor prefecților și subprefecților USR PLUS”

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat sâmbătă, în județul Hunedoara, că la Guvern se pregătesc hotărâri pentru demiterea tuturor prefecților și subprefecților USR PLUS.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat sâmbătă, în județul Hunedoara, unde a participat la prezentarea Moțiunii „PNL – Forța Dreptei” în Comitetul Director Județean al PNL, că nu înțelege care este motivul declanșării acestei crize guvernamentale.

Am intrat într-o criză, nu-i văd motivația, nu-i văd mobilul. La Guvern, în momentul de față se pregătesc hotărâri de guvern pentru demiterea tututor prefecților și suprefecților USR PLUS. Florin Cîțu, înainte de întâlnirea de la coaliție, în declarația de presă, a spus că informează cancelariile occidentale că USR PLUS va face moțiune de cenzură cu AUR. Chiar vrem să nu mai avem nicio șansă să reconstruim singura formulă politică care poate genera o majoritate parlamentară care să dea un Guvern decent”, a spus Ludovic Orban.

Conform acestuia, decizia care a „făcut praf coaliția” a fost luată fără să fie consultat.

În 1 septembrie a fost rupt în două efectiv grupul parlamentar, lipsit complet de reprezentare de cei care mă susțin pe mine, președintele PNL, în competiția electorală s-a făcut praf și coaliția, cu o decizie care a fost luată fără acordul meu și fără consultarea mea”, a adăugat președintele PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...