Orban: Ministrul Nazare a fost revocat fără ca PNL să fie consultat

Revocarea lui Alexandru Nazare din funcţia de ministru al Finanţelor Publice a fost făcută împotriva voinţei sale şi fără ca PNL să fie consultat, susține președintele partidului, Ludovic Orban.

Liderul liberal a făcut declarațiile în Prahova, unde Nazare este parlamentar, cerându-le celor prezenţi în sală să îl aplaude.

Nu filiala PNL a pierdut poziţia de ministru al Finanţelor, Partidul Naţional Liberal, în ansamblul său şi chiar şi România a pierdut un ministru al Finanţelor care şi-a făcut datoria şi care a girat funcţia de ministru al Finanţelor cu competenţă, cu profesionalism şi cu rezultate evidente şi vreau să ştiţi că decizia de revocare a domnului ministru s-a luat împotriva voinţei mele şi fără nicio consultare a Partidului Naţional Liberal. Şi aici vă spun limpede: nu Guvernul dă ordine la partid, ci forurile statutare ale Partidului Naţional Liberal sunt cele care decis politica Guvernului şi aşa trebuie să fie”, a adăugat Ludovic Orban în discursul ţinut la Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...