Orban și Cîțu au ajuns la Parlament pentru ședința birourilor permanente

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și premierul desemnat, Florin Cîțu, au ajuns, miercuri dimineață la Parlament pentru a participa la ședința birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, la care se stabilește calendarul audierii în comisiile parlamentare a miniştrilor propuşi.

Ședința a început la ora 09.30, urmând ca în cadrul ei să se stabilească orele la care vor fi audiați în comisii cei 21 de membri ai guvernului.

Premierul desemnat Florin Cîţu a depus miercuri la Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare.

Birourile permanente ale celor două Camere urmează să se întrunească pentru a stabili calendarul audierilor miniştrilor propuşi în comisiile parlamentare şi votul de învestitură în plenul Parlamentului.

Conducerile PNL, USR PLUS şi UDMR au validat, fiecare în parte, marţi noapte, listele proprii de miniştri care vor face parte din viitorul Executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...