Oros se retrage din grupul parlamentar al PNL. “Echipa câștigătoare” a transformat PNL în cel mai “detestat” partid

Ministrul interimar al Agriculturii Adrian Oros a annțat că se retrage din grupul parlamentar al PNL de la Senat. El susține că în câteva săptămâni “echipa câștigătoare” a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc, în cel mai detestat si izolat partid, compromițând șansele României la dezvoltare. În opinia lui, singura soluție realistă și decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țara, este refacerea coaliției și un guvern condus de Ludovic Orban.

Adrian Oros se alătură astfel altor liberali care au părăsit grupul PNL, după plecarea lui Ludovic Orban. Printre aceștia se află deputaţii Ionel Ştefan, Alexandru Kocsis, Ionel Dancă şi senatorul Ovidiu Florean.

Iată ce a postat Adrian Oros pe contrul său de Facebook, vineri dimineață:

“Dragi prieteni,

Am decis să mă retrag din grupul parlamentar al Partidului Național Liberal de la Senat!

Din nefericire, în câteva săptămâni “echipa câștigătoare” a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc, în cel mai detestat si izolat partid.

Guvernul liberal Orban a reușit să treacă țara printr-o perioadă dificilă, cu care România nu s-a mai confruntat în ultima vreme. Și a făcut-o foarte bine. Am vorbit anul trecut de construcția unei coaliții de dreapta care să dezvolte România. Care să reconstruiască încrederea că și în România se poate. Am promis stabilitate, profesionalism, decență, bunăcuviință, seriozitate.

În ultima perioadă, nu reușesc să explic oamenilor care și-au pus speranța în noi, comportamentul total aberant al celor care au confiscat Partidul Național Liberal. Din păcate, constat acum, ca nu a fost vreun plan, sau un proiect pentru PNL, sau pentru România. Sau dacă a fost, este ceea la ce asistăm în zilele noastre. Un plan pentru distrugerea PNL. Și care compromite șansele la dezvoltare a României.

Cred cu convingere, că singura soluție realistă și decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țara, este refacerea coaliției și un guvern condus de Ludovic Orban.

Rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola” – Adrian Oros.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole