Orașul care interzice trotinetele electrice pe timp de noapte

Oslo interzice închirierea trotinetelor electrice pe timp de noapte, adică între orele 23:00 şi 5:00, ca urmare a numărului mare de accidente, au decis autoritățile locale.

Mai multe companii de închiriere au luat deja hotărârea de a menţine parcate trotinetele electrice în nopţile din weekend sau de a introduce limite de viteză când este întuneric. Medicii susțin că au fost asaltați de victime implicate în diverse incidente cu aceste mijloace de transport.

Mai multe companii de închiriere au luat deja decizia de a menţine parcate trotinetele electrice în nopţile din weekend sau de a introduce limite de viteză când este întuneric.

Dintre toate oraşele importante din Europa, Oslo deţine cel mai mare număr de trotinete electrice pe cap de locuitor, conform datelor NTB, citate de Agerpres.

Numărul acestora a crescut cu aproape un sfert până la aproximativ 25.700 în ultimele trei luni.

Cel puţin două treimi dintre trotinetele electrice urmează să dispară de pe străzi, numărul acestora urmând să fie redus la 8.000, conform hotărârii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...