OZN-uri și politica prezidențială: o prioritate pentru dezbaterile din 2024

Publicat: 19 iun. 2024, 19:42, de Radu Caranfil, în Internațional , ? cititori
OZN-uri și politica prezidențială: o prioritate pentru dezbaterile din 2024

Într-o perioadă în care discuțiile despre OZN-uri sunt la ordinea zilei, Institutul New Paradigm solicită ca subiectul să fie abordat serios de către candidații prezidențiali americani. Grupul a lansat o campanie pe rețelele sociale pentru a insista ca moderatorii dezbaterii prezidențiale din 27 iunie să pună întrebări directe despre dezvăluirea fenomenelor aeriene neidentificate (UAP).

Campania îndeamnă susținătorii să preseze CNN să includă această temă în dezbaterea dintre președintele Joe Biden, Donald Trump și Robert F. Kennedy Jr. Avocatul Daniel Sheehan subliniază că viitorul președinte va trebui să ia decizii esențiale privind transparența guvernului în privința UAP-urilor.

Institutul New Paradigm, parte a organizației non-profit Romero Institute din Santa Cruz, militează pentru dezvăluirea oricăror documente referitoare la OZN-uri sau viață extraterestră deținute de guvern. Organizația susține că complexul militar-industrial și de informații deține informații secrete despre tehnologia OZN-urilor și vizitatorii inteligenți non-umani de peste 80 de ani.

Necesitatea discuțiilor despre OZN-uri

De ce este important ca tema OZN-urilor să fie abordată în dezbaterile prezidențiale? Pentru că devine din ce în ce mai evident că fenomenul OZN nu mai poate fi ignorat sau minimalizat. În 2017, un videoclip cu un OZN în formă de bombonică Tic Tac, publicat de New York Times, a deschis o nouă eră a dezvăluirilor despre aceste fenomene. De atunci, au fost publicate numeroase rapoarte și legi privind transparența UAP-urilor, dar multe întrebări rămân fără răspuns.

Misiunea ambițioasă a NPI

NPI nu se limitează doar la cererea de dezvăluiri guvernamentale. Organizația urmărește să unească familia umană, să desființeze structurile sociale și economice injuste, să elimine armele nucleare și să restaureze biosistemul planetei, pregătindu-ne pentru o civilizație galactică. Deși aceste obiective par ambițioase sau chiar utopice, ele reflectă un interes crescând pentru transparență și responsabilitate în gestionarea informațiilor despre OZN-uri.

Dezbaterea prezidențială: o oportunitate unică

În contextul campaniei #DisclosureDebate, NPI dorește ca moderatorii să abordeze direct întrebarea: „Sunteți dispuși să desecretizați toate informațiile despre OZN-uri?” Acest subiect ar aduce o dimensiune nouă și importantă dezbaterilor electorale, forțând candidații să-și exprime opiniile și să-și asume responsabilitatea în fața alegătorilor.

Importanța acestor discuții nu poate fi subestimată. Cu tot mai multe dovezi și mărturii care sugerează existența fenomenelor aeriene neidentificate, alegătorii merită să știe cum intenționează candidații să gestioneze această problemă. De asemenea, un răspuns sincer și informat din partea candidaților ar putea schimba percepția publicului și ar putea influența decisiv alegerile.

Nu se mai pot ascunde de acest subiect: Subiectul OZN-urilor trebuie să devină parte integrantă a discuțiilor politice. Campania NPI reflectă o realitate pe care nu o mai putem ignora. Este momentul ca viitorii lideri ai Americii să abordeze cu seriozitate această temă și să demonstreze transparență și responsabilitate în fața electoratului.

Reacțiile și răspunsurile posibile ale candidaților americani la întrebarea despre OZN-uri

Joe Biden: Președintele Biden ar putea aborda subiectul cu un amestec de prudență și seriozitate. Ar recunoaște importanța transparenței și ar promite că administrația sa va continua să analizeze datele disponibile, asigurându-se că informațiile relevante vor fi făcute publice, respectând în același timp siguranța națională.

Donald Trump: Trump ar putea răspunde cu o notă de scepticism, dar și de bravură. Ar susține că sub administrația sa au fost făcute deja multe dezvăluiri și că, dacă va fi reales, va continua să facă presiuni pentru mai multe informații, ridicând întrebări despre ce au ascuns administrațiile anterioare.

Robert F. Kennedy Jr.: Kennedy ar adopta probabil o poziție mai directă și transparentă. Ar insista că toate informațiile despre OZN-uri ar trebui să fie dezvăluite publicului și ar critica administrațiile anterioare pentru lipsa de transparență. Ar promite să facă din această dezvăluire o prioritate a mandatului său.

O psiho-proiecție

Biden: În contextul experienței sale politice, Biden ar putea sublinia importanța cercetării continue și a colaborării cu comunitatea internațională pentru a înțelege mai bine fenomenele aeriene neidentificate.

Trump: Ar putea folosi subiectul pentru a sublinia realizările administrației sale anterioare și pentru a pune sub semnul întrebării transparența altor candidați, poziționându-se ca un outsider care vrea să dezvăluie adevărul ascuns.

Kennedy: Având în vedere pozițiile sale mai neconvenționale, Kennedy ar putea atrage susținători din rândul celor care cred în existența OZN-urilor și în teoria conspirației, promițând acțiuni concrete pentru dezvăluirea completă a informațiilor.

Sigur, e doar o proiecție. Dar, aceste reacții și răspunsuri posibile reflectă nu doar pozițiile politice ale candidaților, ci și stilul lor personal și abordările lor față de transparența guvernamentală și problemele de securitate națională.