Pacienți cu Covid-19 în stare gravă, transferați de la București la Târgu Mureș

Cinci pacienți în stare gravă care au fost diagnosticați cu coronavirus au fost transferați de urgență din București la Târgu Mureș cu o aeronavă a MapN.

Transferul a fost posbili cu o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române care a efectuat un zbor pe ruta Otopeni – Târgu Mureș.

Cei cinci pacienți au fost însoțiți de o echipă medicală formată din specialiști din cadrul Ministerului Apărării Naționale și SMURD București.

Pacienții au fost transferați din spitale la aeroport cu ambulanțe ale SMURD și ale Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Aeronava a decolat din Baza 90 Transport Aerian vineri, în jurul orei 18.00.

Un zbor similar a avut loc și în seara zilei de joi, 17 decembrie, când cinci pacienți bolnavi de COVID-19 au fost transportați de la București la Sibiu și Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...